Plány

Plány

Anotace: výtažek z mých snů které bych chtěl proměnit ve zkutečnost...

Společné plány do života máme,
bude to těžký avšak věřim že to dáme.
Do budoucna stebou počítám,
v noci se mi o tom zdá a já z toho procitám.
Zdá se mi o nás a o našem velkým domě,
cítím že kus zněj je i pro mě.
Dále slyším z domu krásný smích ,
není to Santa když dává dary na saních.
Z domu slyším smích od rodinného krbu ,
na naší zahradě vysadím rodinnou vrbu.
Je to malá holčička ,
lepší než celá darů kupička.
Pak náhle nějaký silný hluk,
já se vzbudím - a jsem zase jenom kluk ...
Autor mr.cool, 21.09.2011
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Thalia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí