Odpornou karamelku

Odpornou karamelku

Anotace: Chybovat je lidské, ale odpouštět božské.

Roztekl figurku z čekulády,
jizev nadělal do fasády.
Zkus si představit situaci
Kdy máš chut prostě nakopat si.
---
Zubatá balance
Tríček na obránce
Vítězný bod?

Přestřelíš branku

... a poděláš kop.
---
Řenu ti,
nic moc.

Pošlapaná tančím mazurku
a v ústech nenávisti,
tu odpornou karamelku.
Víš, takovou tu levnou.

A že moje náhrada je dobrý člověk?
Sotva. Snaha porozumět.
Holt velké ego.
Hraješ s ní RL .
Ruletní Lego.

Obě k hrudi nohy tisknem.
Prázdná čekat, se naplním pískem.
A bolesti v těle zůstanou ukryté.
Duny se přesypou.
V děravém těle zase nic nezbyde.

Jenom ti nechá oči pro pláč.
A ty si pak říkáš:,,Bojuj a neplač !"

Dík za chvíle, kdy mohla jsem dýchat.

Ty na to chladně : ,,Nemáš zač.“

Nauč se milovat a zrazen být.
Potom mě můžeš pomluvit.


Nauč se božského odpuštění.
Bez něj dobrého života není...
Autor Live to fight, 21.09.2011
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, Back to Blackness, Emmelia, la loba, E.T.Jane, CULIKATÁ, Lexisa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda té horké jehly!
A tak jsem trochu zkřehlý...

27.09.2011 23:50:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí