Pražská

Pražská

Anotace: Děkuji Vám, básníku...

Znáte tu báseň,
která se táže
co zbylo v Praze z anděla?

prý modro z lásky
a trocha pepře v kuchyni na Malé Straně

klaním se a děkuji těm slovům,
která přinesla nám zprávu
o opeřeném krásnu a štěstí na provázku
tramvajových spřežení přes Můstek až na Petřín
Autor Lasska, 21.09.2011
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Emmelia, CULIKATÁ, jitka.svobodova, Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí