POSLEDNÍ DNY

POSLEDNÍ DNY

Anotace: básnička napsaná na čtyři předem zadaná slova : halušky, platební karta, kolo, pohřební věnec

POSLEDNÍ DNY

Ne, na pohřební věnec se mi neskládej
ne ještě na tu cestu poslední
stále stojím na startu, jako dřív
a ještě budu hodně dní a hodně piv
a ještě je mi hej a stále dokola
ne, ještě nejsem mrtvola
tak šetři kartu platební
a raději zavolej !!

A ještě posnídám U Jednoruký Marušky
rum a dvojtý halušky a korbel píva
v tom pajzlu u nádraží kde se holky nestydí
a do rána se zpívá a srdce nebolí a oči nevidí....
Ne, ještě nesrovnávej žádný stuhy
jsem živej, jako každý druhý.....

Jenom občas, když se sešeří
po mý duši divný boty šlapou
a úzkost svojí tlapou si mě přeměří
a mý uši slyší zvonit hranu
a kdesi uvnitř mýho těla
otvírat zrezivělou bránu...
tak tohle jsi mi říci chtěla ??
Autor Houda, 22.09.2011
Přečteno 337x
Tipy 13
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, hloubavá, Thalia, divoska_jaja, Donne, labuť, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí