Obávaný krok

Obávaný krok

Anotace: potřeba se vypsat.. asociace, negativno.. obrana.. hledání..

Stát ve víru
krokem zpět
přemíru lásky
nevidět

Válčit v míru
nechtít - smět
laskavost hudby
neslyšet

V stínu smíru
citů změť
v naplnění
nevěřit

Ztratit sílu
krokem vpřed
pád do prázdna
nepřežít

..obava jít..
..najít víru..
Autor kaaamiiii, 22.09.2011
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Traste, Donne, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí