PŘEDVOLEBNÍ 2006

PŘEDVOLEBNÍ 2006

Anotace: Inspirací mi byl nápis "Jistoty a prosperita pro ty co jsou u koryta" načmáraný na nějaký ohradě na Proseku když stavěly metro do Letňan.

Jistoty a prosperita, pro ty co jsou u koryta.
Změna to je jejich vlastní vyrtuální realita.
S námi o nás? Bez nás proti nám!
Zasadíš semínko a hrozí ti kriminál.

Naděje je planá jako vlčí máky,
promluví Paroubek a stáhnou se mraky.
Začne kušnit Topolánek a dostávám amok,
takhle mě nasírat!...
...na to nemaj nárok!!

Strana s třešní ve znaku drze vládne dál,
kdo bojoval za svou zem dostal tvrdej kriminál.
Celá tahle zem je pytoresktní divadlo,
vůbec bych se nedivil kdyby to zle dopadlo.
Autor ZENITZERO666, 22.09.2011
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Ružka, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už to zle dopadá.Je nejvyšší čas vyrazit do ulic a sdělit vládě svůj názor.

23.09.2011 01:25:00 | Ružka

Ne zrovna vesela...ale povedena, libi se mi...

22.09.2011 18:37:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí