Vlastní smrtelnost

Vlastní smrtelnost

Anotace: :(

Ztratil jsem svoje šance
jak ve vytunelované bance
četnost zkratů spojení
místo růstu, hojení.

Směr se kamsi tiše ztrácí
bumerang se šmahem vrací
nelze chytit vlastní slova
hromy bijí, vzývám Boha.

Co život měl, dávno mi dal
marně se bojím co bude dál
světlo je v ústupu, chladně se smráká
možností pomálu, peklo mě láká.

Na pokraji tragických událostí
kdy se nám osud netaktně mstí
ztrácím svoji smrtelnost
a chystám se na věčnost.
Autor Ďábel sám, 22.09.2011
Přečteno 256x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, isisleo, Petbab, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí