Stará mrtvá Anglie

Stará mrtvá Anglie

Anotace: Ty tmavý uličky měly něco do sebe..

Jekyll a Hide právě dopíjej flašku vína
a sir Byron si zrovna ustlal v márnici

Šlapky na rohu čekaj´ na Jacka
a psa Baskervillskýho museli utratit

Tváří tvář osudu prohrává starej Holmes
svůj poslední případ
ten výstřel ani neslyšel

Jeho krev i s minulostí odplavila Temže
plynová lampa zhasla

Pak ulice spolkla poslední stín
ze tmy se ozývá
…..God save the Queen
Autor No Shame, 22.09.2011
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: Elyona, Yuuki-Mono
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí