Jen pozdě se sny vrátí...

Jen pozdě se sny vrátí...

Anotace: vrátí

v potichu dešti,ztrácej svá slova
vteřinu života,vteřinu smrti
lavina hříchu se schovává
jen pozdě se sny vrátí
a jen pozdě...se sny krátí

V samotě na slunci,zbývá jen ozvěna
uteč a nikdo tě nechytí
když naději pochová
jen pozdě se sny platí
jen pozdě se to ztratí

v té lavina těch přání
kde žije zloba
kde se láska neztratí
proč zla?zlá je doba?
jen stromy se se vyvrátí
jen pozdě se sny krátí...
A Jen ..krátí.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.09.2011
Přečteno 243x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Stoneman, Hazentla, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí