blyštivá

blyštivá

Anotace: hm, máme zase o rok víc..

A stařec přichází na horu

hůl
noha noha
hůl

pozoruji papírové draky
a klaním se obloze

Bože můj, kdo nůžky prostoru
tak doširoka rozevřel?

křehkost lidskosti
zahání žlutavý déšť ze stromů

-snad uvidíme po zimě
příští jaro kvést.
Autor fialová, 22.09.2011
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: nebech
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí