Na řetězu

Na řetězu

Anotace: jak pes co umírá žízní protože voda je moc daleko

Na jazyku pálí mě argument
A v žaludku tíží ospravedlnění
Je mi líto
Jinak to není

Se zatnutou pěstí
Pozoruji ústa tvá
Hledat štěstí
Se zamítá

Když pláču
Podáš mi kapesník
Ale co kdybys ty slzy už netvořila?
Nejsem tvoje vysněná
A nikdy sem nebyla

Jsem jak bumerang
Co se vždycky vrátí
Protože musí

Musí…

A řetěz co mě poutá
Je ocelový
Nejde přetrhnou pouhou básní
Pouhými slovy…
Autor Metal Lady, 22.09.2011
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: Isquieasuus, ECHO PARAZIT, Annie the wolf, CULIKATÁ, Houda, efeeez
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělá ST. :)

29.09.2011 20:27:00 | Annie the wolf

pěkný obraty a návaznosti....ST

23.09.2011 02:19:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí