NECH MĚ!

NECH MĚ!

Anotace: zvoní hrana ostří dýky

Nech mý tělo zjizvený bejt a odejdi do ústraní
Protože se citů bojím udeřím tě hřbetem dlaní
Život se mnou není výhra zvoní hrana ostří dýky
Vim že mě teď nenávidíš jednou mi snad řekneš díky

Neunesu zodpovědnost zábavnej jsem jen když piju
Seber se a jdi mi z očí na život ve dvou nemám sílu
Tak odejdi dokud je čas než nás to oba zadusí
Nevěřim v lásku vzal ji ďas člověka trhá na kusy

Já jsem ten chlap co jenom žvaní
Hubou tě klidně udělá
Jen žádnou pravdu samý lhaní
V hlavě máš zmatek docela
Autor jondys, 23.09.2011
Přečteno 473x
Tipy 15
Poslední tipující: Lockedlady, Elisha, Emmelia, tato22, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, labuť, la loba, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá!:)

08.10.2011 18:05:00 | wrest14

jJ to něco, čemu se musí uvěřit - sugestivní...

25.09.2011 18:42:00 | Elisha

no tak v této básni sem se viděl...ale fest.

23.09.2011 17:58:00 | ECHO PARAZIT

Je skvělá a hrozně se mi líbí obsahem i jak se četla a prostě ST!

23.09.2011 11:10:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí