JUBILEUM

JUBILEUM

Anotace: Do 60ti narozeniny, do 80ti dožitiny, nad 80 už jen jubileum.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Není ničí zásluha
také asi žádný um na déšť na nebi duha
Dnes mám jubileum

Je tu však jedna shoda
jméno - Matka příroda

Mysleli jsem si jako děti
že jednou budeme staletí
Všem je to sice přáno
bohužel, ne vždy dáno

Vítejme každý nový den
i přes ten zlý noční sen

Den ke dni a je tu staletí
Každý z nás někam doletí
Kam, nemáme ani ponětí
Je to veselé - až k dojetí
Autor RU 82, 23.09.2011
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí