Navštěvuješ tmu

Navštěvuješ tmu

Anotace: dávej pozor, prosím...

V zástěrkách letmých prstokladů
navštěvuješ tmu.
Od půlnoci k ránu daleko.

Vyčkáváš.
Možná to má smysl.
Doufáš, že má.

Ukusuješ ze sebe
sousto za soustem,
jen abys přežil.

Drtíš se pohledy zevnitř.
Balíš do fólie duši.
Úklona bez šatů i kůže,
a divák o tom neví.

Genialita je napůl cesty Tam.

Být jiný?
Nesmysl.
Smysl.
Přání.
Touha.

Ty ale doufáš.
Autor spare, 24.09.2011
Přečteno 411x
Tipy 26
Poslední tipující: cevert, enigman, Emmelia, jvacl, WAYWARD, Mbonita, jedam, labuť, NikitaNikaT., Štěpina G, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak se nebát...tmy...

08.10.2011 00:42:00 | enigman

...jo jo ST

26.09.2011 10:04:00 | WAYWARD

Každý z nás doufá, že ze tmy nás vyvede jedině světlo...

25.09.2011 09:16:00 | labuť

Pro mě působivé a silné... proto ST!***

24.09.2011 21:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí