Simon řekl

Simon řekl

Anotace: Tak poslouchej.

Simon řekl Mlč.
A utichla svoboda,
Doslova a do posledního
Písmene Tvého deníku.
Kola parníku do neznáma se točí.

Simon řekl Na kolena.
A praskaly páteře, zdi Tvé intimity.
Těhotné neteře už nevěří na pohádky.
Syn vojákem, špatným rodákem,
Když neumírá potichu.

Simon řekl Mluv.
A roznesla se kleveta
O posedlosti života po
Křídlech stěhovavých ptáků.
Klec bez dvířek se houpá
A ta holka hloupá také.

Simon řekl Jdi.
A oni šli.
Do míru, klidu.
Mezi popravčí.
Autor Daya, 24.09.2011
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: Emmelia, chicacheca, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel máte pravdu. Simon všude, kam se jeden podívá.
Děkuji, jsem rád, že se líbí. Aspoň někomu. ^_^

01.10.2011 00:17:00 | Daya

wou wou wou, tohle je faaak dobrý. to je tak dobrý že si to asi přepíšu do svýho sešitu s oblíbenou poezií .tleskám a st

29.09.2011 19:22:00 | chicacheca

Všude se najde nějaký ,,Simon"

24.09.2011 18:56:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí