Rezervy

Rezervy

Anotace: ...

Máš celý slovník z metafor
A já jsem trochu rozerván
Co voheň? Zeptal se někdo
A já mám
A někdo se ani neptá!

Co moje rezervy?

Měsíc je liška podšitá
Mlíčko krade
Jen feťáci a kurvy berou poslední

A já se z posledního vydal
Já z posledního vydal
sedmý ze svých šesti dní
Autor Magna, 24.09.2011
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Elisha, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobréééé!!

15.10.2011 22:00:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí