TA TMA

TA TMA

Anotace: ....

Hluboko uvnitř člověka
tam kde měla být duše
je jen prázdnota a tma
co tiše a drze čeká
v obětí jako betonová skruže
tak děsivá temná
a studeně bezedná

nakloníš se nad ní
v nestabilitě níž
a dostáváš divoké závratě
snad jen jedním okem jí zahlédneš
a rozpláčeš se
ta tma tě raní
protože víš
jak pevně drží tě v kravatě
a čeká jestli hrůzou neochabneš
a znovu se rozpláčeš

a pak ta tma
co burácí na šedivé dveře
tvého nejzazšího podvědomí
hbitě a bez pozvání
vleze oknem až na dno tvého srdce
a začne hra zla

jak čelit té temné příšeře
když nezbylo ani kousek svědomí
úcty,pokory a uznání
a vše je tak rozostřeno v mlze
a tma.

Nebo se to jen tak zdá?
Autor ZILA78, 24.09.2011
Přečteno 309x
Tipy 31
Poslední tipující: Jin&Jang, hatlapatla, Necelá, Maryje..., ECHO PARAZIT, Emmelia, René Vulkán, la loba, Mbonita, tato22, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=isKtcbV9DJk

26.02.2017 22:24:49 | Jin&Jang

néjen,že umíš luxusně psát,ale ty seš i moudrej človíček.

02.10.2011 16:14:00 | ECHO PARAZIT

když je v duši mnoho tmy
hemží se to démony...
proto pusť tam světlo
ať je v duši hladivý světlo...

25.09.2011 15:42:00 | Mbonita

Tak rozžni světlo
třeba jenom
křísni
radostí o radost
a zaženeš
tu tmu -
a štěstí bude
d o s t !

25.09.2011 07:45:00 | hloubavá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí