Bez lží s papírovými draky

Bez lží s papírovými draky

Anotace: Není co dodávat..

Sbírat slzy na chodníku
Lepit nitro za milion
Být uprostřed retuší písmen

Nosit šipky ve vlasech
Občas mít oteklý ret
Přiznat prohru bez novinek

S úsměvem v objektivu
Prochází po špičkách kolem davu
Otevírá novou knihu mlhy

Být v srdci novinek
U jistot kondenzovaných mlék
Opouštět stereotypy horkých linek

Padat do listí tvých křivek
Ticho které se rádo láme
Hořkost čokolády proniká

Bez lží s papírovými draky
Chytat malé plameny
Očišťovat se a padat do peřin

Svoboda která je
Chvíle kdy praskla rtuť
Být blíže v rozkvětu stabilním
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 24.09.2011
Přečteno 451x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, Radek.oslov.Šafárik, její alter ego, CULIKATÁ, labuť, blue, Bambulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji

25.09.2011 20:39:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

krása..

24.09.2011 23:54:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí