Pocity

Pocity

Anotace: Takový je život..

POCITY

Je těžké mít někoho rád.
Je těžké přestat si lhát.
Je těžké plnit vlastní sliby.
Je těžké nedělat chyby.
Je těžké někomu věřit.
Je těžké stejným metrem měřit.
Je tak těžké dobře se mít.
Je tak těžké...žít.
Autor Turmalina, 22.11.2004
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí