Úsmev

Úsmev

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné, Ztracená...

Hlboko v noci tmavej
v nesmiernom pokoji
oblékl ses do tmy
a jen mlčky sedíš
na okraji tajomného
sna
za barevnou bránu
nadšeně hledíš
....
a čakáš na prvé lúče
vychádzajúcej luny
a až vyjde
usměju se..
znám svůj úsměv
často plný ironie..
no čakám
že raz irónia pominie
a ostane len holý úsmev...
čekám že déšť
ho jednou smyje
Autor TedelyBear, 25.09.2011
Přečteno 210x
Tipy 4
Poslední tipující: hatlapatla, Linzerka, Miskitka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí