Nadávky, mačety, dlažební kostky.

Nadávky, mačety, dlažební kostky.

Anotace: Ať tak či onak, nic se nevyřeší a nevětší zásah pocítí "ten, kdo je bez viny" - daňový poplatník.

Zlé věty, slova plná lání,
o soucitu už nemůže být zmínky,
jen za plotem ty bílé konvalinky
žebráka od vrat jak pes nevyhání.

Vem kámen, kdo chceš kamenovat,
tvrdší než onen v srdci tvém,
pak přidej větu plnou stáda hovad
a neváhej už mrštit kamenem.
Autor ota.pé, 25.09.2011
Přečteno 335x
Tipy 12
Poslední tipující: ota.pé, Jana M., carodejka, Kars, CULIKATÁ, Květka Š., zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky napsané a pravdivé, zdravím tě Otíku.

Vem kámen, kdo chceš kamenovat,
tvrdší než onen v srdci tvém,
pak přidej větu plnou stáda hovad
a neváhej už mrštit kamenem.

01.11.2011 23:45:49 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí