Představení svět

Představení svět

Anotace: Jednou dává, jednou bere...

Ledová zášť vlků,
co pronásledují svou kořist,
rozlehlé zasněžené lány,
i vlci ví, že sami
svou kořist nedostihnou.

Je rychlá a hbitá,
na sněhu snad plave
až do doby, když náhle
hráz sněhu se pod ní podlomí.

Schována pod lavinou sněhu,
čeká už konec příběhu,
než vyhrabe se z hloubi,
stačí vlkům okamžik pouhý
...náskok dohoní,
kořist uloví.

Avšak přece ví
že příroda jim štěstí přála
tentokráte na jejich
straně stála.

Co však příště,
až vezme si to štěstí zpět?
...dost možná skončí představení,
kterému říkame my svět...
Autor greenus, 25.09.2011
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí