Liter modré nebe

Liter modré nebe

Anotace: Čeština je těžký leč skvělý jazyk :-)

Každý svůj příběh životem si nese
ať už je bolaví nebo v něm duše směje se.

Máme tady to naše liter modré nebe
ty v něm máš mě
a já zase tebe
Máme své verše hrajem si se slovy
lidi to osloví.

Máme tu svoje sny i přání
co trochu zazebou
trochu zahřejí.

Máme tady to naše liter modré nebe
příběh za příběhem
slovo za slovem.

Plujem si řádky tam a zase zpátky
liter je mou duší
kdo nezná liter, mě
tak sotva tuší.

Tady jsme svobodní
může psát
můžeme snít...
Jen pravdu říkat
ne si lhát.

Máme tady to liter modré nebe
ty máš v něm mě
a já zase tebe.

Já šťastná jsem v tom literu nebi
i když trošku po něčem zasteskne se mi.

Teď píšu verše jen tak z hlavy
a takto mě to baví....
Autor M3rryMarta Valenová, 25.09.2011
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: Houda, Magdalena Křenková, Poučený fracek, CULIKATÁ, Emmelia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně vyjádřeno.

25.09.2011 20:45:00 | Magdalena Křenková

Liter je úkryt před všednostmi a strastmi, všemi problémy co nás zrovna tíží... A mám ráda tohle místo, kde si člověk může vylít svoje srdíčko!! =o)

25.09.2011 20:28:00 | Poučený fracek

Mě baví breptat.-)), je tu krásně.-)

25.09.2011 18:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí