MATURITA

MATURITA

Anotace: Tak asi takhle by to dopadlo,kdyby mě napadlo dodělat si maturitu :-)

Jsem trochu naštvanej křičim sám na sebe
Zkoušim svou výdrž čekám co dovede
Zase jsem přetáh pitomý rýsování
Papír jsem prodřel gumuju bez přestání

Maturitu nemám jsem stěží vyučenej
Tak proč si dělám tu střední po večerech
Maturitu nemám mý IQ žádná sláva
Tak proč to dělám proč snahu vynakládám

Jsem hodně nasranej křičim sám na sebe
Ta moje neschopnost sahá až do nebe
Nenapíšu esej diktát slohový práce
Tak jak mě napadlo do školy chtít se vracet

Maturitu nemám nikdy mít nebudu
Není ze mě mistr zůstanu u soustruhu
Autor jondys, 25.09.2011
Přečteno 416x
Tipy 10
Poslední tipující: Eliss94, wrest14, E.T.Jane, labuť, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Emmelia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebuď nešťastník!
když takhle úžasně píšeš
buď básnickej soustružník :)
Originální a moc se líbí tvoje tvorba.

26.09.2011 07:42:00 | E.T.Jane

básníci proletariátu :-)

25.09.2011 19:15:00 | jondys

já maturitu taky nemám a podívej jaký sou z nás básníci...jak víno....há!

25.09.2011 19:11:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí