Proměny

Proměny

Anotace: ?

Sbírka: Symboly

Mění se vše
až na duši
ta je stále stejná
šedá, obyčejná

Mění se vše
čas plyne proudem,
vodopádem strachu
marně se výhýbat životním krachům

Mění se vše
v tisících podobách
zrcadlící po naději touhy
den se zdá býti marně dlouhý

Mění se vše
a vše také zaniká
duše však neměnná setrvává
jak plevel, rostlina popínavá
Autor Satha, 26.09.2011
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Emmelia, Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí