Vzpomínka v chladném létě*

Vzpomínka v chladném létě*

Anotace: ...

Sedíš
a do očí tě pálí vzpomínky
V dějinách snáře
uschlé chvíle jak bylinky
z herbáře
olizujíc plameny
v horkosti tváře
klamné ohýnky
kdy přitápíš si
v chladném létě
pro pocit teplé něhy
v srdci
na třísky rozštípané
do kouta zahnané
myšlenky třídíš
a z horka nyní svlékáš kůži
pocit souznění
se ještě více úží
A tvé rty na mých
malinově chutnají
zase tak jako když to tenkrát
bylo potají...
Autor jvacl, 26.09.2011
Přečteno 262x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, Květka Š., Donne, E.T.Jane, Juan Francesco de Faro, labuť, Mbonita, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí