jeřabinová*

jeřabinová*

Anotace: pro tebe

V aleji letních jeřabin
deštěm smytých vin
ránem polednem večerem
na dně vína pravdu naleznem
na konci cesty najdu
tvoji náruč
přestat zrát jeřabinám poruč
ať tahle cesta vede dál
ať nebojí se kdo se bál
ať stojí při mně kdo vždy stál
Projíždějíc jeřabinovou alejí
letní bouře píše vyznání
za hudby kostelního zvonu
jež nám vyzvání...
...na cestu za štěstím
Autor jvacl, 26.09.2011
Přečteno 295x
Tipy 15
Poslední tipující: tato22, James Libustka, la loba, Květka Š., Donne, Juan Francesco de Faro, Mbonita, labuť, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí