Nic není tak horké

Nic není tak horké

Anotace: Při jedné návštěvě jednoho člověka po pokusu o sebevraždu...

Nic není tak horké, jak se zdá
a nic není černé, jak vypadá.
I brambora ti v ruce vychladne
černé věci čas vybledne.

Každý den život něco přináší
a vždycky to nejsou jen věci senzační.
Jak vítr prach odvane i to co teď bolí
bolet přestane.

Tak koukej brácho, co ti chci říct
i když život není zrovna růžovej
přesto dá se žít.
Máš přítele, který chce ti dát kus svého já
kus upřímné lásky.

Když tě něco zabolí, vždy můžeš přijít
tím získáš nic neztrácíš.
Zdá se ti někdy, že si sám
ale lidí je pár, kterým na tobě záleží.
Dny, roky běží, tak chyť svůj správný směr
ať život neztrácíš.

Musíš si věřit i v lidi důvěru neztrácej
všichni nejsou zlí.
I tam, kde právě jsi můžeš mít
pár hezkých chvílí.

Vzpomeň si na to
co si měl kdysi rád
co bylo v tvém životě nejvíce fajn.
I teď jsou určitě věci
které mají své světlé stránky.
Vzpomeň si na oči tvé matky
co v nich můžeš číst je láska ne klam.

Tak koukej, co ti chci říct
i když život není růžovej
přesto dá se žít.
Máš přítele, který chce ti dát
kus svého já
kus upřímné lásky...
Autor M3rryMarta Valenová, 26.09.2011
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Houda, Emmelia, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na mne to je moc povídavé a pointa je taková moc podbízivá.Nevím snad Tě můj názor neurazí,hodnotím totiž text.

26.09.2011 15:06:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí