Dekadentní láska

Dekadentní láska

Anotace: prostě tak

nevím kdo první mával bílou vlajkou
dřív než začala bitva
nevím, kdo utíkal z pokoje
dřív než začla pitva
tý naší zvrácený lásky

vypil si pet lahev
a do ní ses schoval
oči ti vykloval
můj vřelý cit

jsem dekadentní smrtka v tvojí vlhký posteli
měl by si utíkat, náboj už vystřelil...
Autor Metal Lady, 26.09.2011
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: gallatea, bloodysunset, Annie the wolf, Kristine Clary-Aldringen, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super grády měla básen......už utíkám...há!

26.09.2011 17:17:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí