Václave......../oči z plamene

Václave......../oči z plamene

Anotace: kdo si na ně vzpomene

Země zas vstává,možná zas z popela
ta ale hledala
příští spasitele
tak nesměle
do dějin nám slova řekla
nesmí se mlčet,to může jen čas
a vnitřní nepřítel
ochromí nás
kdo slepé oči,že to neviděl
ty VÁCLAVE
/oči z plamene/
jen si někdo Vzpomene.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 26.09.2011
Přečteno 245x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mbonita, hloubavá, labuť, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, zenge, Donne, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí