ach můj příteli

ach můj příteli

Anotace: miss u

ach můj příteli
kde kurva vězíš
můj život se bez tebe nezměnil
přesto mi chybíš
naše probdělý noci
a tupý rána
naše hluboké myšlenky
všechno
odvál
ocelový vánek

ach můj příteli
promiň, že si moje duše
vybrala toho druhého
už jsem asi
moc zbabělý
ve vší své
síle
přijmul sem tu
opačnou stranu

ach můj příteli
hledám naší společnou křižovatku
kde bych se mohl odrazit
potřebuju
prohrát
srazit
na
zem
ještě jednou
ale
už je
moc
pozdě
bojím se
že to nedokážu

ach, smutku
můj příteli
pardón
doufám že
nejsi beze mne moc
osamělý
a smutný
Autor ego_nothing, 26.09.2011
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí