Antifa

Antifa

Môžete ma nenávidieť,
môžete mi strčiť hlavu pod vodu.
Môžete mi aj ukázať
vašu nezmyselnú cestu k dôvodu:

Prečo mám za Vami stáť?
Tváriť sa ako poloboh.
Prečo mám rozum obchádzať?
Na zemi je miesta dosť pre oboch.

Nerozumiem Vám.
Kto chce, nech sa mi postaví.
Všetko zmätie čas.
Váš ideál zomrie od únavy.

Aj keď tu zostanem sám
ako mesiac na nebi.
Aj keď mi ostane len rám,
nikdy nebudem až tak nedbalí,
aby som zabudol na to,
čo sa stalo pred pol storočím
a preto pochopte,
že medzi Vás nikdy nevkročím.

Nezomriem za Vás
a ktokoľvek nech sa mi postaví.
Všetko zmätie čas.
Váš ideál je mŕtvy od únavy
...
Autor TedelyBear, 27.09.2011
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: hatlapatla, Květka Š., Veru
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí