Ironická

Ironická

Anotace: jak já nesnáším rým "tak rády - kamarády", ale tentokrát výjimečně sedí tahle shoda na skutečnost víc, než je zdrávo ... bohužel :o/

Jak já miluju ty tvoje smyslný pohledy,
co na svý cestě mě tak elegantně minou.

Jak já miluju ty tvoje zasněný úsměvy,
co ve vzduchu se vznášej v dálku jinou.

Jak já miluju ty tvoje láskyplný slova,
co hrají symfonie pro vyvolený kdesi pryč tak rády.

Jak já miluju tu tvoji nespoutanou osobnost,
co dokáže milovat jen svoje kamarády.
Autor Anjobi., 27.09.2011
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: čas.běží, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí