KVĚTOKECY

KVĚTOKECY

Anotace: ...

***

Slzou skrýval ďábelské neviny
sám šaškem
viděl bez viny
rád ženami se ovíval
nos přirozeně červený

Všude zrály maliny
tak vůkol cesty pendloval
zapomněl kde byl
potom litoval
listoval staré noviny

Hledal obrázky hocha mladého
dával si bacha
pak velkého
tou dobou sebe malého
nikdy nepoznal

Nelitoval
však jen vykonal
rukou starou pohlazení
božského
trnů z rozkoší
květu světského

***
Autor WAYWARD, 27.09.2011
Přečteno 281x
Tipy 49
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Holis, ECHO PARAZIT, PIPSQUEAK, Maryje..., Viktorie Zvalová, s.e.n, CULIKATÁ, Emmelia, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

plnými dlaněmi dát i brát:-)

28.09.2011 19:14:00 | Mbonita

již dávno dozrály maliny
co zbylo sezobal kos,
z mládí mám suvenýr jediný
ten léty zčervenalý nos
:-(
Jiří

27.09.2011 18:36:00 | j.c.

Jsi suprovej, dědku

27.09.2011 10:44:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí