Život

Život

Anotace: hm hm ??

Kdo řekl že nemůžeš dělat co chceš ?
Když chceš nesmíš se ptát jestli můžeš
Stačí vstát
a prostě to udělat
Nenechat se odradit
Když ti někdo nevěří musíš ho usadit
Dokázat co chceš krásný to sen
Tak ho spln máš na to celý den

Nečekej až zestárneš
Udělej to ted
Protože pak se ohlédneš
A uvidíš prázdno
Nečekej až podlehneš
Tomu co všichni říkají
Nedělej nic jen proto
že to od tebe čekají
Máš svojí hlavu
Tak si toho važ
Život je těžký
Tak se sakra snaž
Autor mw--martina, 27.09.2011
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí