Sním a ani trochu nespím

Sním a ani trochu nespím

Anotace: zase

Sbírka: Moje básničky

http://www.youtube.com/watch?v=mtM_cc4SPJI&feature=related

Sním o krásném princi,
co přijede si pro svou paní.
Na svém hřebci,
tohle snění špatné myšlení zahání.

Jak by měl princ vypadat,
je toho sice moc,
ale můžu vám to povykládat,
a ani nebudu potřebovat ničí pomoc.

Sportovní postavy s modré oči měl by mít,
tmavší trošku delší vlas,
a trošku o podobné dívce jako já jsem snít,
a co jeho hlas, krásný měl by být.

Tohle jsou mé sny,
snad budu i brzo prožívat tyhle dny.
Autor Nikolka, 27.09.2011
Přečteno 490x
Tipy 1
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoho dne se určitě dočkáš :-)

27.09.2011 15:53:00 | Raďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí