Moře času

Moře času

Anotace: čqs čas čas na vše je potřeba

Do moře času přidat,
jen kapku naděje,
věřit, že aspoň jednou,
se na mě usměje.

Do korun starejch stromů,
dát hnízdo vzpomínek,
tvůj smutek je přeci,
v lomu jen malej kamínek.

Do moře času lžící,
chci slzy nanosit,
jinak zůstane sladké
a tak to nemá být.

Jen z doteků a snění,
chci řetěz ukovat,
a na životě lpění,
v tom moři pochovat.
Autor DERALTE, 27.09.2011
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí