Večerní černění aneb Café Splín

Večerní černění aneb Café Splín

Anotace: anotaci nemám. Snad jen...čaj.

Jako led
přijde mi,
že šeď
oblohy za zimy
studí.

A teprv byl podzim
a plakal slzy
srdcem nahým,
ohnivě ze slunce
nadával plachým.

Noc teplá, baboletní
slzičky v líhni
chladila i dusila,
a v hlavě neustával křik
lámajíc se tupě o chodník.

Kdos hodil kamenem
nejsi bez viny,
chtíc život zase beze změn,
pátral jsi, kde je hodinář
kdyžs do slov hroužil svoji tvář.

Čaj z meduňky
a noční stín
podává dnes Café Splín.
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Lamorte, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

heh:)

30.09.2011 12:30:00 | Lamorte

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí