počítačová

počítačová

Anotace: ...

...

vložil jsem do sekce"kouzelné chvíle"
dotek Tvůj první i poslední
odklik jsem "uložit"snad ze své píle
a šel spát zase až den se rozední

...

pohladím naposled krajinu tváře
v níž směl jsem alespon vteřinu číst
ve stránkách pročítám onoho snáře
v němž si tak cením každičký list

...

najednou samoten jen v kyberprostoru
podivná skupenství bloudí mi hlavou
odkliknout do leva,posunout nahoru
někoho potěšit jen milou zprávou

...

některým souborům brzy licence vyprší
a plná verze vysokou cenu si říká
to vše však pochopíš,až pár podzimů proprší
ale to pak jen monitor bezvládně bliká
Autor chalcedon, 27.09.2011
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: Rootness, Gabrielle, CULIKATÁ, Donne, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí