Namaluj

Namaluj

Anotace: Mám ráda obrazy světa...

Namaluj mi obrázek
z moře oblázek.

Namaluj mi nebe
na obláčku sebe.

Namaluj mi racka
ať není to facka.

Namaluj mi loď
toulat se se mnou pojď.

Namaluj mi celý svět
nejkrásnější v růži květ.

Namaluj mi krajinu
a v krajině pěšinu.

Pěšina mě zavede do ráje snů
neboj se na dlouho neusnu.

Namaluj mi opici
nádherně spící.

Namaluj mě
moc Tě prosím.

Namaluj
co v duši nosím.

Namaluj
co v srdci mám.

Neznáš mě?
Já Tebe znám.
Autor M3rryMarta Valenová, 28.09.2011
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Magdalena Křenková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně plyne a moc pěkně vyjádřeno.

01.10.2011 08:22:00 | Magdalena Křenková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí