Blázen

Blázen

Malý dítě s nevinnym úsměvem, tiše si hraje.
To malý dítě ve mně, hraje si s démonem,
moje vědomí se tiše rozpadá, je jako kostky spadlý na zem.
Malý dítě hraje si rádo s kostkama , s demonem - s mojí duší.
Já jen doufám, že nejsem moc velkej blázen.

Plavu vzduchem pod temnou oblohou
koukám, jak se duha zbarvuje do černa
moje rozpadlý vědomí to už skoro nevnímá
Jen to malý dítě hraje si se střepama
ta černá duha je jeho vina.

Zavřenej v cele s mřížema na oknech,
zavřenej v sobě s malym dítětem.
To dítě za to může, že jsem v cele,
jsem blázen do konce života tady v sobě zamčenej...
Autor Vombat Kšíry, 28.09.2011
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí