V tramvaji

V tramvaji

Anotace: ...

V tramvaji bez kapesníku
v zimě jsem jel do práce.
Příliš brzy jsem však zpoznal,
že je to boj bez šance.

Čtyřicet to trvá minut
a já místo nosu splav.
Čím víc lidí přibývalo,
tím se zhoršoval můj stav.

Rýma řídká jako pivo
nedočkavě lila se.
A já chudák bez půllitru
ruku držel na nose.

Všechny síly soustředil jsem,
bych ni kapku upustil.
V duchu prosil o šnuptychl,
který by mne vyprostil.

V naději na spásu shora
k cestujícím vzhlédl jsem.
Srdce si mi zastavilo
neskutečným úžasem.

Žena Bohem obdařená
kapesník mi podala.
Teď už jsem ho potřeboval
jenom mezi nohama.
Autor Giuseppe_Lumík, 28.09.2011
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Fanosh, Marquizzzka sarkastoptiminihilistka, chicacheca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je jen dobře, už sa těším na další věci

25.01.2012 11:20:44 | Fanosh

Měl jsem pauzičku. Teď mám hodně věcí, ale neboj se, píšu dál ;-)

08.12.2011 21:30:01 | Giuseppe_Lumík

Konečně něco, něco. Kde je ti konec ?

11.10.2011 08:47:00 | Fanosh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí