Jonathane

Jonathane

Anotace: tvůj Fletcher

Jonathane, racku
vyhni se těm poletujícím
sežehlým brkům...

Daidallos teď smáčí slzami
rukávy své propocené řízy
a sem tam ještě cítí
ten pronikavý
zápach spáleného peří,
které zachytilo se tu v listí
tolik vzácné břízy

čas zastavil se...ne on není!

v záklonu hledáš štěstí
mezi paprsky
co slunce vystřeluje vstříc
tvé hledající


duši
Autor reinka, 28.09.2011
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí