Vyznání papíru

Vyznání papíru

Anotace: svobodné pocity

Platonicky a silně
Ohněm a ledem
Tě ničím a směju se
Své neschopnosti milovat
Nikoho kromě odrazu
Které mi každé ráno
Vrací žárovkami osvícené zrcadlo
Co šeptá
Že jsem nejkrásnější
Po propařené noci
S kruhy pod očima
Modřinami po těle
A kamarádkou hanbou
Mrskající moji mysli výčitkami zas a znova
Pro oheň
Stravující všechny okolo

Jednou bych chtěla napsat
Jak je moje srdce rozervané na kusy
Kvůli tobě
Chtěla bych pochopit
Proč mě máš rád
A já tebou pokaždé vytřu podlahu
Postavím přede dveře
Do fronty čekatelů

V zrcadle už mám vypálené tečky
Od žhavých pohledů
Co doutnají touhou
Touhou konečně opravdu milovat
Tebe nebo klidně jeho
Psát si vaše jména po rukou
A nebýt obklopená lidmi
Přesto sama
Jen se zrcadlem
V kapse uválených džín
Ze včerejší noci
Autor její alter ego, 28.09.2011
Přečteno 342x
Tipy 21
Poslední tipující: Jan Voralberg, Týna, Anjesis, její alter ego, PrinceznaHeliovýchbalonků, Emmelia, prostějanek, Adéla Jamie Gontier, KORKI, Ledová víla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páni, fakt skvěle napsané

01.11.2011 15:16:23 | Anjesis

Vždyť ty víš.... ;)

29.09.2011 18:32:00 | Adéla Jamie Gontier

skvělý námět, ST

29.09.2011 15:22:00 | Ledová víla

pardon-vypálené tečky,už mi ruka nějak ujíždí.

28.09.2011 23:05:00 | Donne

Pro mě je to za ST./v zrcadle vylálené tečky od žhavýh pohledů-dobré a nejenom to/

28.09.2011 23:04:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí