Sestřička

Sestřička

Anotace: Strážní andělé,kdo říkal že nejsou ?

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Kolik je světel nad operačním stolem,
nevíš?-Jo ty jsi spal.
Kdo všechno stál a chodil kolem,
měl jsi zavřené oči?-že ty jsi se bál?

Na jedno určitě si ale vzpomínáš,
když probudil ses na dvě světla se díváš.
Nejsou to světla,to oči ji tak září,
vítá tě na zpět s úsměvem na tváři.

Už jako dítě ses doktora bál,
když nebyla máma,jí za ruku si bral.
Doktor a léky prý zhojí bolístku,
ty víš že jen ona, je tady nablízku.

Doma tě čekají máma a táta,
je tam i jedna holka kudrnatá,
tahals ji za vlasy,ségro ji říkáš,
tedˇtady, na sestřičko pomalu si zvykáš.

Sestřičko prosím já potřebuji pít,
sestřičko prosím, domů už chtěl bych jít.
Doktor ten odvedl dobře svoji práci,
však ona je ten,kdo do života tě vrací.
Autor jozífek, 28.09.2011
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí