Písmenko M

Písmenko M

Anotace: Ráda si hraji s písmenky :-)

Písmenko M, milovat
mít rád.

Písmenko M, jméno, které tě teď napadne
a z hlavy jen tak se nedostane.

Písmenko M, moc nenávidět
mazlit se.

Písmenko M, tak řekni
co tě napadne.

Písmenko M, dokážu milovat
dávám ti srdce mé.

Dávám ti písmenko M
nádherné, jak Magdalena Máří.

Dávám ti písmenko M
dělej si s ním, co chceš.

Jen dělej to něžně
dělej to mile.

M je jméno mé i tvé
kdo miluje ať nikdy nezklame.
Autor M3rryMarta Valenová, 29.09.2011
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí