Pesimisticky depresivně laděná

Pesimisticky depresivně laděná

Anotace: Jednoho chmurného nepříliš vydařeného dne..

.

Nad radostí se smráká
Pospěš si než bude tma
Nechci už plakat!

Na hlavu padají
černé mraky
vrány hořce krákají
Smutním si taky

Nad námi pouto
co skomírá a chřadne
zmírá a slábne.
Rázem se přetrhne
duši smutkem zalije?

Nebo snad navážeme zase?
Pouto souhry a veselí
Snadnější volba – zdá se..

Teskně hučí
manželská řeka
srdce skučí
srdce spěchá..

...

Neutíkej srdíčko
běh manželský neuspěcháš
Počkej dlouho nebo maličko?
To zvládneš,to dáš !!

Bojuj a nepruď :)

.
Autor E.T.Jane, 29.09.2011
Přečteno 355x
Tipy 28
Poslední tipující: hatlapatla, Houda, el viento, NikitaNikaT., Any 4, Maryje..., CULIKATÁ, Mbonita, Juan Francesco de Faro, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přemejšlivá...dám bod...jsem ve spěchu..příště si vás přečtu celou...:-))

07.10.2011 01:22:00 | Houda

Zamyšlenkové, pro mě lehce zvláštní...

02.10.2011 08:28:00 | NikitaNikaT.

..moc pěkná...st
ale sluníčko už kouká za mraky...

30.09.2011 07:34:00 | Maryje...

Promiň smutná, k.... smutná ...

29.09.2011 08:04:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí