Všichni tě jednou poznají...

Všichni tě jednou poznají...

Všichni tě jednou poznají
krásná paní nebezpečná
i když tě zatím neznají
každá duše bude ti vděčná

Když kradeš se tiše zpovzdálí
mráz běhá nám po zádech
nakonec člověk strach odhalí
alespoň jeden poslední nádech

Někdy se objevíš znenadání
když někdo miluje, nechce odejít
jindy jako vymodlené přání
úleva od bolesti, co nechce nikdo mít

Děsivá, přesto nádherná se zdáš
máš moc nad celým světem
nikdo neunikne, všechno uhlídáš
když ústa přikryješ nám ledovým květem

Tvá teskná píseň zdáli zaznívá
přestože ji slyším, předstírám hluchotu
tvoje krutá tvář se smutně usmívá
kdo tebe utěší, naplní tvou samotu

Každého obejmeš, vezmeš do náručí
občas po tobě touží, modlí se k tobě
přinášíš úlevu, někdo i poručí
často však přicházíš v nevhodné době
Autor Angela Valley, 29.09.2011
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Maryje..., Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí