Ani

Ani

Anotace: ...

Ani víru, ani sílu,
ani doufat, ani být,
ani bílou, ani černou.

ani vědět,ani žít...
NE...
život nechat být
a vědění...,
měl bych chtít.

Tak napověz,
řekni co chceš říct
a já zmizím
rozplynu se
jako šťastný okamžik
včera krásný byl
a dnes je z něch hřích
Autor greenus, 29.09.2011
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí