Život

Život

Anotace: česko-slovenská tvorba

Sbírka: Zdanlivo nepojiteľné

Hľadím slnku
priamo do očí
všechny dny
se mi zdají
na chlup stejné
naštastie zdanie
niekedy klame.
stačí jen správně
složit střepy rozmetané
či nedopustiť dalšie
rozbitie.
všechny ty hry
mají nádech zimy
aj napriek tomu,
že hľadím stále slnku
priamo do očí
i tak ses pro mě změnil
- a už navždy budeš jiný
ja viem, si život
a nik nieje bez viny
...
Autor TedelyBear, 29.09.2011
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., CULIKATÁ, Kars, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naozaj,moc pěkná..

29.09.2011 13:27:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí